Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Oldalsáv

GEMAS – BETONOS HOSSZÍTOTT TRAPÉZ SZKIMMER

Gemas – Trapéz betonos szkimmer (Spanyol dizájn). A szkimmer ajtóval és rögzítő mechanizmussal van ellátva a szennyeződések visszaáramlása ellen. A medence vizét egy speciális medencefölőző szűrővel, más néven szkimmerrel tarthatjuk tisztán.

 

GEMAS – HOSSZÍTOTT NYAKÚ BETONOS SZKIMMER

Gemas – Hosszított betonos szkimmer, +10 cm (Spanyol dizájn) . A szkimmer ajtóval és rögzítő mechanizmussal van ellátva a szennyeződések visszaáramlása ellen. A medence vizét egy speciális medencefölőző szűrővel, más néven szkimmerrel tarthatjuk tisztán.

 

GEMAS – HOSSZÍTOTT NYAKÚ FÓLIÁS SZKIMMER

Gemas – Hosszított fóliás szkimmer +10cm, (Spanyol dizájn), M5 metrikus, bronzpreselyes, tömítéssel kompletten, 1 1/2” BM. A szkimmer ajtóval és rögzítő mechanizmussal van ellátva a szennyeződések visszaáramlása ellen. A medence vizét egy speciális medencefölőző szűrővel, más néven szkimmerrel tarthatjuk tisztán.

GEMAS – HOSSZÍTOTT TRAPÉZ FÓLIÁS SZKIMMER

Gemas – Trapéz fóliás szkimmer, (Spanyol dizájn), M5 metrikus, bronzpreselyes, tömítéssel kompletten, 1 1/2” BM. A szkimmer ajtóval és rögzítő mechanizmussal van ellátva a szennyeződések visszaáramlása ellen. A medence vizét egy speciális medencefölőző szűrővel, más néven szkimmerrel tarthatjuk tisztán.

GEMAS – STANDARD BETONOS SZKIMMER

Gemas – Standard betonos szkimmer (Spanyol dizájn). A szkimmer ajtóval és rögzítő mechanizmussal van ellátva a szennyeződések visszaáramlása ellen. A medence vizét egy speciális medencefölőző szűrővel, más néven szkimmerrel tarthatjuk tisztán.

GEMAS – STANDARD FÓLIÁS SZKIMMER

Gemas – Standard fóliás szkimmer, (Spanyol dizájn), M5 metrikus, bronzpreselyes, tömítéssel kompletten, 1 1/2” BM. A szkimmer ajtóval és rögzítő mechanizmussal van ellátva a szennyeződések visszaáramlása ellen. A medence vizét egy speciális medencefölőző szűrővel, más néven szkimmerrel tarthatjuk tisztán.

GEMAS – SZKIMMER NYAKHOSSZABBÍTÓ

Gemas – Szkimmer nyakhosszabbító, mellyel 4,5 cm-rel lehet növelni a szkimmer magasságát. Alsó átmérője: 196 mm Felső átmérője: 202 mm. A külső peremgyűrű átmérője: 250 mm

SERA – FÓLIÁS MINI SZKIMMER

Fóliás Mini szkimmer, ABS önmetszős rögzítés, vákumtárcsával, tömítéssel kompletten, 1 1/2” BELSŐ MENET. A szkimmer ajtóval és rögzítő mechanizmussal van ellátva a szennyeződések visszaáramlása ellen. A medence vizét egy speciális medencefölőző szűrővel, más néven szkimmerrel tarthatjuk tisztán.